Vrijdag 1 augustus lag de International Best Dressed List 2008 van Vanity Fair weer in de winkel. Het magazine publiceert elk jaar een lijst met de best geklede vrouwen en mannen ter wereld. Benieuwd wie er dit keer op de lijst staan? Lees dan snel verder.

Vanity Fair onthulde afgelopen vrijdag haar International Best Dressed List 2008. Ook dit jaar staat de lijst weer vol met goed geklede sterren. Modellen, muziekanten en acteurs worden afgewisseld met politici.

Volgens Vanity Fair behoren onder andere Sarah Jessica Parker en Ivanka Trump tot werelds best geklede vrouwen. Ook Michelle Obama, Tilda Swinton en de Belgische prinses Mathilde prijken op de lijst. Een opmerkelijke nieuwkomer van dit jaar is de first lady van Frankrijk, Carla Bruni.

Op de lijst van best geklede mannen staan de namen van David Beckham, Kanye West en Daniel Craig. Brad Pitt & Angelina Jolie worden genoemd als best geklede koppel. Natuurlijk ontbreekt modekoning Karl Lagerfeld ook niet op de lijst. Hij wordt geroemd om zijn originele kledingstijl.

Foto’s via Vanity Fair

Add Your Comment