Afgelopen januari kondigde ik de Versace telefoon al aan, maar nu hebben we dan ook de eerste foto’s van de Versace Unique telefoon.

Versace creëerde zijn telefoon samen met ModeLabs, het bedrijf dat onder meer ook de mobiele telefoon van Dior ontwierp. En zoals ik al eerder voorspelde zou Versace Versace niet zijn als het niet om een wel heel opvallend design zou gaan en bij het zien van de foto’s bleek dat mijn vermoede klopte.

Schreeuwerig, dat was het eerste woord dat bij mij opkwam toen ik de Versace Unique telefoon zag. Waar een aantal modehuizen kozen voor glinsterende stenen op hun mobieltjes, probeert Versace ze af te troeven met kleur. En dat is ze zeker gelukt want hun paarse telefoon. Maar ik kan nou niet zeggen dat ik onder de indruk ben van hun schreeuwerige telefoon, zelfs niet van de rustigere zwarte variant.

De Versace telefoon is gemaakt van keramisch materiaal, heeft gouden of roestvrij stalen elementen en saffieren kristallen scherm. De achterkant van de telefoon is van leer met daarin het bekende Medusa hoofd. Qua techniek heeft de telefoon een 3-inch touchscreen, een 5-megapixel camera, een MP3/video speler en email mogelijkheden.

De Versace Unique telefoon is vanaf juni te koop onder meer bij de Versace flagship stores. De prijs van het mobieltje begint waarschijnlijk vanaf 5.500 euro oplopend tot 15.000 euro.

Add Your Comment