Je hebt een druk en actief leven. Je hebt wel iets beters te doen dan je druk maken om je zorgverzekering. Maar mocht er iets gebeuren, dan wil je niet voor verrassingen komen te staan.

Als er iets met je gebeurd dan wil je goed verzekerd zijn en kiezen voor de zorg die het beste bij jou past. En zorg die je niet nodig hebt? Daar betaal je liever niet voor. Als jij er zo over denkt dan is het Fit & Vrij Pakket van VGZ de juiste keuze. Dit is namelijk een nieuw pakket met goede zorg en grote vrijheid.

De voordelen van het Fit & Vrij Pakket
• Een zorgtegoed van €1.000 voor zorg buiten de basisverzekering
• Jij bepaalt waar je je zorgtegoed aan besteedt
• Je betaalt niet voor onnodige zaken
• Geen gedoe met uitzoekerij en vergelijken

Je hebt met het Fit & Vrij Pakket een zorgtegoed van €1.000. Dit zorgtegoed kun je naar eigen inzicht besteden aan zorg die buiten de basisverzekering valt. Het zorgtegoed is geldig per kalenderjaar, je krijgt dus elk jaar weer opnieuw €1.000 tegoed.

Maximumbedrag aan tandheelkunde, brillen en lenzen
Je kunt het zorgtegoed van €1.000 besteden aan de zorg die jij belangrijk vindt. Wel is er een maximumbedrag van €500 per jaar wat je kunt besteden aan tandheelkunde. En een maximum van €150 per twee jaar voor brillen en lenzen. Blijf je onder deze bedragen? Dan kun je het bedrag dat overblijft natuurlijk gewoon uit jouw zorgtegoed gebruiken voor andere zorg.

Advertorial

Add Your Comment