Victoria Beckham presenteerde onlangs haar nieuwe collectie. En hoewel eerst niet iedereen wegliep met de jurkjes van Victoria, wist ze met deze collectie bijna elke critici voor zich te winnen.

Toen Victoria Beckham aan het ontwerpen sloeg was niet iedereen daar zo blij mee. Stylistes weigerden om de jurkjes te gebruiken en designers wilde Victoria niet meer kleden. Maar inmiddels heeft Vicky haar vierde collectie geshowd en mag het duidelijk zijn dat de aanhouder wint. Want de critici zijn lovend over haar jurkjes.

Victoria Beckham toonde haar vierde collectie in de Mayfair’s Savile Club in Londen. Natuurlijk bestond collectie alleen uit jurken, met lengtes die varieerde van ultralang tot kort. De creaties waren gemaakt van stoffen als chiffon en lamé en geïnspireerde door Origami.

Wil jij een jurkje uit Victoria Beckhams nieuwe collectie bemachtigen, dan moet je er snel bijwezen. Want volgens haar woordvoerder is de collectie altijd razendsnel uitverkocht. “De kleding is bijna nooit in de winkel verkrijgbaar. Cliënten zien de collectie en bestellen het gelijk. Waardoor de kleding al simpel weg is uitverkocht voordat het in de winkels hangt,”aldus de woordvoerder.

En dat kan ik me heel goed voorstellen, want ik moet zeggen dat ik Victoria’s jurkjes er meestal ook erg leuk, vrouwelijk en volwassen vind uitzien. Tel daarbij op haar beroemde fans als Gwyneth Paltrow, Elle Macpherson en Jennifer Hudson en het feit dat ondanks Vicky’s eigen maatje zero haar collectie gewoon doorgaat tot en met maat 42 en je begrijpt maar al te goed waarom haar jurken een succes zijn.

Add Your Comment