Victoria Beckham verdient miljoenen met haar eigen kledinglijn. Alleen al in de eerste 3 maanden van 2011 streek ze 23,9 miljoen dollar op!

Toen Victoria Beckham in 2008 begon met haar eigen kledinglijn waren vele mode-experts hier behoorlijk sceptisch over. Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en is Victoria door de modewereld geaccepteerd als ontwerpster. Dit is ook duidelijk terug te zien in haar verkoopcijfers. Want in de eerste maanden van 2011 verdiende Victoria Beckham 23,9 miljoen dollar, zo’n 17,25 miljoen euro, met haar kledinglijn. Wat neerkomt op een stijging van 70 procent in vergelijking met vorig jaar.

95,6 miljoen dollar

Daarnaast verwacht Victoria Beckham dit jaar nog verscheidene miljoenen binnen te harken met haar kledinglijn. Haar woordvoerder vertelde namelijk dat ze in 2011 waarschijnlijk in totaal zo’n 95,6 miljoen dollar, ongeveer 69 miljoen euro, denken binnen te halen. Voor het jaar erop zijn de verwachtingen nog hoger gespannen, omdat dan de goedkopere lijn Victoria by Victoria Beckham in de winkels hangt.

Kortom, Victoria Beckham hoeft zich absoluut geen zorgen te maken over haar financiële situatie. Ze kan de komende jaren dan ook naar hartenlust Dior, Chanel, Burberry, Marc Jacobs en Louis Vuitton schoenen, tassen en jurken voor zichzelf en haar dochter Harper Seven kopen.

Add Your Comment