Victoria Beckham outfit
Victoria Beckham was onlangs in Parijs met Marc Jacobs waar de 2 plannen smeden voor een eigen bontlijn. Tussen alle bedrijven door vond Vic, telkens gehuld in een andere outfit, ook nog de tijd om de straten van Parijs onveilig te maken.

Tijdens haar bezoekje aan Parijs wisselde Victoria Beckham in 24 uur maar liefst 3 maal van outfit. Het was duidelijk dat de ontwerpster tijdens haar verblijf in de modestad geen modeblunder wilde begaan en die beging ze dan ook zeker niet. Elke creatie die Victoria aanhad was helemaal volgens de laatste trends.

De eerste outfit waarin Victoria Beckham werd gezien was een prachtige witte jas met vlindermouwen van Martin Margiela. Deze combineerde ze met een paar bruine Christian Louboutin pumps en een Birkin Hermès tas.

Later op de dag werd Victoria gezien in trenchcoat van Burberry Prorsum met daaronder open schoentjes. Nog geen 24 uur later werd mevrouw Beckham op nieuw in een andere outfit gespot. Ditmaal was Vic gehuld in een zwart truitje en glanzende legging met daaroverheen een bontjasje van Antonio Berardi.

Add Your Comment