Hoe mooi of mager modellen ook zijn, ze verschijnen altijd volledig bewerkt in de media. Zo ook de modellen van Victoria’s Secret. Het team dat de foto’s bewerkt, doet zijn werk niet altijd even goed. Het lingeriemerk heeft namelijk weer flink geblunderd, met alle kritiek van dien.

Natuurlijk weten we allemaal dat de foto’s van de Victoria’s Secret modellen flink bewerkt worden, maar het merk heeft nu wel een blunder van formaat gemaakt. Onlangs werden er bikinifoto’s voor de Swim Style Finder op de Victoria’s Sectret Facebook geplaatst. Er was weinig respons op de bikini’s, maar er werd massaal reageert op een slecht bewerkte foto. De billen van het model waren zodanig bewerkt, dat het geen eens meer leek op een kont.

Het lijkt erop dat de perfecte modellen van Victoria’s Secret zelfs niet meer aan het ideaalbeeld voldoen en dat roept woede op bij veel vrouwen. “Proficiat Victoria Secret voor het idee dat mager beter is nog maar eens erkenning te geven. Deze vrouw had geen Photoshop nodig. Wanneer gaan jullie eens bevestigen dat het oké is om een gezond gewicht te hebben? Wanneer gaan jullie een gezond lichaamsbeeld promoten? Geen wonder dat zoveel vrouwen een eetstoornis hebben,” reageert iemand op Facebook. “Zijn jullie plots elke vorm van respect voor jullie vrouwelijke klanten verloren?,” post iemand anders.

Add Your Comment