Vanavond is het dan zover de Victoria’s Secret show 2012! Om alvast een beetje in de stemming te komen vind je hier een video van de casting van dit lingeriespektakel.

Over een paar uur paraderen Karlie Kloss, Candice Swanepoel, Cara Delevingne, Alessandra Ambrosio en natuurlijk Doutzen Kroes over de Victoria’s Secret catwalk in New York. Deze bloedmooie dames hebben zich hiervoor weken in het zweet gewerkt en een streng dieet gevolgd. Naast de Angels lopen er tijdens de Victoria’s Secret show 2012 ook een aantal andere modellen mee, maar zo’n plaats is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd.

In de onderstaande video van de casting van de Victoria’s Secret show 2012 zien we hoe het er aan toegaat achter de schermen bij het lingeriemerk. In een simpel zwart setje lopen de modellen richting de jury en hebben ze ongeveer 2 minuten de tijd om een verpletterende indruk te maken.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=wyrtfXpOg6Y[/pro-player]

Hoewel de show vanavond wordt gehouden, moeten we nog wel even geduld hebben voordat we alle pracht en praal in volle glorie kunnen bewonderen. De volledige Victoria’s Secret show 2012 wordt namelijk pas op 4 december uitgezonden bij CBS.