Afgelopen weekend presenteerde modehuis Viktor & Rolf hun zomer 2013 collectie op de Parijs Fashion Week. Het modeduo nam ons hiervoor mee terug naar vervlogen Hollywood tijden.

Viktor Horsting en Rolf Snoeren onthulden zaterdagmiddag hun collectie voor zomer 2013 op de Parijs Fashion Week. De ontwerpers lieten zich inspireren door oud Hollywood en haar iconen. Om deze tijd goed te laten herleven kozen de heren voor een zwart-wit catwalk en maakten de modellen hun entree door een antieke spiegel, waardoor zij leken op visioenen uit het verleden.

De show werd geopend met lange zwart-wit geplooide jurk. Hierna volgden nog meer zwierige rokken en jurken, blazers met brede schouders, bandeau tops en losvallende broeken. Wat opviel aan de creaties was dat de draagbaarheid en dat terwijl het merk Viktor & Rolf bekend staat om zijn theatrale stijl.

Qua kleuren koos het tweetal voor zwart, wit, zilver en zachtroze. Verder gebruikten zij het gezicht van Hollywood icoon Lauren Bacall, bloemenprints, grote strikken, een hoop lamé, lovers en kristal voor hun creaties.

Om de look compleet te maken kozen de ontwerpers voor grote armbanden en kettingen met strikken en zilveren clutches. Aan de voeten van de modellen preken hoge pumps of sleehakken met balletjes erop.

Foto’s via Style

Add Your Comment