Flowerbomb is nu echt om op te eten! Het fenomenale ontwerpersduo Viktor & Rolf vierde de vijfde verjaardag van hun parfum Flowerbomb namelijk op een unieke wijze. Dit deden ze tijdens de Paris Fashion Week en maakten hierdoor ook handig gebruik van de al aanwezige media.

Viktor & Rolf gaven eenverjaardagsfeest in het Franse hotel Le Meurice. Daar zong Grace Jones het toepasselijke lied van La vie en rose en werd de limited edition van een bijzonder gebakje gepresenteerd. Deze is namelijk speciaal ontworpen door de hoofdchef van het hotel, Yannick Alléno en banketbakker Camille Lesecq, ter ere van het parfum Flowerbomb.

Het gebakje heet My Sweet Flowerbomb en is eigenlijk een eetbare variant van de geur Flowerbomb. Het taartje smaakt naar een combinatie van praline, rozen, limoen met bergamot en jasmijn met vleugjes vanille. De binnenkant bestaat uit een cakeje met een groene thee smaak, voorzien van een krokant praline koekje. Net als het parfum een explosie van geuren los maakt, moet het gebakje een smaakexplosie in de mond veroorzaken.

My Sweet Flowerbomb zal verkrijgbaar zijn in het restaurant Le Dali, van het hotel Le Meurice, tot en met 30 juni 2010 voor de prijs van 17 euro.

Add Your Comment