De eerste Vogue Paris van de nieuwe hoofdredactrice Emmanuelle Alt is uit. Hoewel de cover er prachtig uitziet is er toch 1 pijnlijk minpuntje. De Dolce & Gabbana jurk op de voorkant van het blad staat ook op 2 andere Vogue covers.

Sinds bekend werd dat Emmanuelle Alt Carine Roitfeld zou opvolgen als hoofdredactrice van de Franse Vogue wordt er reikhalzend uitgekeken naar haar eerste Vogue. Daarom wilde Alt met haar eerste cover ook grootst uitpakken en liet ze haar oog vallen op model Gisele B√ľndchen en op een witte jurk van Dolce & Gabbana.

Helaas voor Emmanuelle Alt lieten meerdere Vogue redactrices hun keuzen vallen op het Dolce & Gabbana jurk. Zo schittert Britt Maren in precies hetzelfde jurkje op de cover van het aprilnummer van de Duitse Vogue. Daarnaast droeg Constance Jablonski de Dolce & Gabbana jurk ook al op de cover van de februari-editie van de Spaanse Vogue.

Ik ben ervan overtuigd dat Emmanuelle Alt dit foutje liever niet gelijk had gemaakt met haar eerste cover. Toch kan het altijd nog erger. Want afgelopen november werd duidelijk dat maar liefst 6 verschillende magazines dezelfde Balmain jurk op de cover hadden geplaatst. Laten we daarom voor Alt heel hard duimen dat het bij deze 3 blijft.

Add Your Comment