Na De duivel draagt Prada is er opnieuw een lek bij Vogue. Ditmaal is het een Vogue Twitter die zorgt voor veel opschudding.

Via het twitteraccount @CondeElevator doen verschillende medewerkers van de Amerikaanse Vogue een boekje open over het reilen en zeilen bij het magazine. Sinds het eerste bericht op 6 augustus heeft het account 30 tweets en 12.450 volgers.

Zoals we van een Vogue account kunnen verwachten hebben veel berichten een bitcherige ondertoon. De onbekende Twitteraar, die hoogst waarschijnlijk bij Vogue werkt, belooft het volgende: “Dingen die zijn gehoord in de Conde Nast-liften blijven niet in de Conde Nast-lift.”

Berichten

Zo zijn de Vogue dames onder meer van mening dat Vogue een eigen lift moet hebben. Meisje #1: “Er zou een lift moeten zijn die alleen naar Vogue gaat, gewoon naar de twaalfde verdieping en terug.”Meisje #2: “Absoluut.”

Natuurlijk wordt er ook heel veel gekibbeld over mode, eten en over Anna Wintour. [stilte] [stilte] [stilte] [stilte] [stilte] [stilte] [stilte] [stilte] Zomerstagiaire: “Was dat…?” Stagiaire#2: “Ja” #annawintour.

Op dit moment is het nog niet bekend of dat het account echt is of misschien wel een publiciteitsstunt is. Kortom, het zou zomaar eens kunnen dat de nieuwe Duivel draagt Prada is opgestaan. Alhoewel ik denk dat het met een sisser afloopt.

Add Your Comment