Dior maakt voorlopig niet bekend wie hun nieuwe ontwerper wordt. Het modehuis zou de naam van de opvolger van John Galliano zelfs tot de herfst geheim willen houden.

Na het ontslag van John Galliano bij Dior begon het grote giswerk naar wie hem zou gaan opvolgen. Uiteindelijk leek het erop dat de strijd ging tussen Riccardo Tisci en Haider Ackermann. Toch hield Dior al die tijd de lippen stijf op elkaar tot nu!

Contract

LVMH, de eigenaar van het modehuis, heeft namelijk bekend gemaakt dat er tot de herfst geen uitspraak gedaan wordt over de opvolger van John Galliano. Dit omdat Galliano volgens de wet nog steeds onder contract staat bij Dior. Ondanks dat de ontwerper al wel is ontslagen, moet het contract eerst wettelijk ontbonden worden en dat laat nog even op zich wachten.

Daarnaast heeft Dior nog andere reden om niet bekend te maken wie de nieuwe ontwerper wordt. Het modehuis wil niet dat dit grote nieuws de nieuwe collectie overschaduwt. Kortom, we zullen nog tot de herfst moeten wachten op het verlossende antwoord.

Add Your Comment