Een paar torenhoge Christian Louboutin pumps worden meestal gebruikt om een outfit iets extra’s te geven, maar je kunt er natuurlijk ook hele andere dingen meedoen. Zo heeft een vrouw haar Louboutin schoen als wapen gebruikt.

In San Francisco heeft een vrouw haar Christian Louboutin schoenen als wapen gebruikt toen zij een man aanviel. Volgens Matt Medinger zat de vrouw op een drukke stoep haar Louboutins om te wisselen voor een paar slippers, toen een voorbijganger per ongeluk tegen 1 van de schoenen schopte. De vrouw was hier niet blij mee en schold de man uit. Toen de man zijn excuus wilde aanbieden, sloeg een vriend van de vrouw hem in het gezicht.

Slaan met schoenen

Matt Medinger zag dit gebeuren en besloot in te grijpen. “Houd je een beetje in! Tegen een schoen aanschoppen is niet hetzelfde als iemand in het gezicht slaan, Louboutins of niet!” zou hij hebben gezegd. De vrouw gilde dat het wel uitmaakte en sloeg Medinger met haar schoen op zijn hoofd. Vervolgens probeerde Medinger het alarmnummer te bellen, maar hij werd aangevallen door 2 vrienden van de vrouw.

Voordat de politie arriveerde was het drietal al met de noorderzon vertrokken. Daarom heeft Matt Medinger een foto van de vrouw getweet en een beloning van 500 dollar beloofd aan degene die kan vertellen hoe de vrouw heet.

Add Your Comment