Wehkamp opent binnenkort een winkel in Amsterdam. Voor de allereerste fysieke winkel heeft het voormalig postorderbedrijf haar oog laten vallen op de P.C. Hooftstraat!

De Wehkamp winkel in Amsterdam opent woensdag 7 december de deuren aan de P.C. Hooftstraat. Volgens Wehkamp kunnen vrouwen in een sfeervolle winkel genieten van een nieuwe collectie van een bekende Nederlandse modeontwerper. De collectie is vervolgens wel weer alleen in de webwinkel verkrijgbaar.

Ondanks dat het niet bijster origineel is om een samenwerking aan te gaan met een bekende ontwerper, ben ik wel heel benieuwd wie Wehkamp heeft weten te strikken. Daarnaast vind ik de keuze voor de chique P.C. Hooftstraat ook een hele goede zet. Want Wehkamp is voor mij niet een merk dat ik associeer met luxe, maar met een stoffig postorderimago.  Wie weet kunnen ze dit imago nu eindelijk van zich afschudden.

Update: Wehkamp opent geen winkel aan de P.C. Hooftstraat

Wehkamp opent geen winkel aan de P.C. Hooftstraat zoals het merk in eerdere persinformatie vermelde. Alle commotie bleek een PR stunt te zijn. Voor ons reden om de persberichten van Wehkamp niet meer te vertrouwen.

Add Your Comment