Vorige maand deelde ik met jullie het gerucht dat de nieuwe gastdesigner van H&M weleens Shiatzy Chen zou kunnen zijn. Maar nu lijkt de modeketen toch voor twee andere designers te zijn gezwicht.

Wie wordt toch de nieuwe gastdesigner van H&M? Deze vraag houdt modeland al een tijdje bezig. Om de gemoederen nog iets aan te wakkeren heeft H&M onlangs twee filmpjes vrijgegeven, die een tipje van de sluier rondom het mysterie van de gastdesigner ontrafelt.

In de H&M filmpjes zien en horen we een vrouwelijke en mannelijke ontwerper. Maar wie de twee precies zijn blijft een groot vraagteken. Verschillende bronnen beweren dat de dame Carolina Herrera zou zijn en mannelijke ontwerper Tomas Maier van Bottega Veneta. Maar volgens Vogue zou Bottega Veneta niet van plan zijn om een collectie voor H&M te ontwerpen en zou het gaan om modehuis Lanvin.

Ik ben er absoluut niet zeker van wie de volgende gastdesigner van H&M gaat worden. Op 9 september onthult de modeketen welke designer de opvolger van onder meer Jimmy Choo, Sonia Rykiel en Karl Lagerfeld gaat worden. Tot die tijd kunnen we slechts gissen naar de uitkomst.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=VXCHeYUhjBU[/pro-player]

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=EZF5a5hiJPc[/pro-player]

Add Your Comment