Het zesde en laatste seizoen van de serie the L Word is uit op DVD en Modeblog mag een aantal DVD’s weggeven.

The L Word gaat over de onderlinge vriendschap en het liefdesleven van een groep lesbische vriendinnen uit West Hollywood. Het laatste seizoen van deze serie draait het om het plotselinge overlijden van Jenny en hoewel de vriendinnen hier kapot van zijn, worden ze tegelijkertijd ook verdacht van haar moord.

Wil jij kans maken op één van de DVD’s van the L Word Seizoen 6? Beantwoord dan de volgende vraag:

Welke Nederlandse actrice en voormalig bokser heeft een rol gehad in The L Word?

E-mail het juiste antwoord samen met je naam en adres naar win@femmedia.nl. Deze actie loopt tot en met 1 september. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Fashion in “The L Word”
Wie zich even heerlijk in de wereld van The L Word wil onderdompelen kan nu profiteren van de exclusieve samenwerking tussen the L Word en de Belgische modeontwerper Nicky Vankets.
Wanneer je nu het zesde seizoen in huis haalt, maak je namelijk kans op een exclusieve restyling door Nicky Vankets geïnspireerd op de modestatements uit the L Word . Naast deze hoofdprijs zijn er ook nog een aantal originele outfits van Nicky Vankets te winnen. De kans is nu wel geel groot om je in L Word sferen te wanen. Kijk nu snel voor meer info op:

[adrotate group=”7″ banner=”33″]

Advertorial

Add Your Comment