Altijd al verleidelijke volle wimpers willen hebben? Dat kan nu met Revitalash en wij mogen een aantal exemplaren van dit wimperserum weggeven.

Revitalash is een cosmetisch wimperserum dat zorgt voor zichtbaar langer, voller en dikker uitziende wimpers. Voor een optimaal resultaat breng je Revitalash elke avond voor het slapen gaan aan op de wimperrand en binnen 3 tot 10 weken zijn je wimpers aanzienlijk voller, langer en dikker.

Revitalash is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff die het in eerste instantie creëerde voor zijn vrouw, die herstellende was van borstkanker en door de chemotherapie bijna geen wimpers meer had. Inmiddels is het product uitgegroeid tot de nummer 1 wimper conditioner van Amerika.

Prijsvraag
Modeblog mag een aantal Revitalash wimperserums weggeven ter waarde van 99,95 euro per stuk.
Wil jij kans maken op dit product, vertel ons waarom jij een gratis Revitalash wilt. Dit kan door een email te sturen naar win@femmedia.nl

Meer weten over Revitalash? Kijk op www.revitalash.nl

Deze actie loopt tot en met 1 juli. E-mailadressen zullen uitsluitend voor deze actie gebruikt worden en daarna verwijderd worden!

Add Your Comment