Thylane Lena-Rose Blondeau
Dat modellen steeds jonger worden dat bewijzen Marc Jacobs en Miu Miu met hun 13- en 14-jarige modellen. Toch kan het nog jonger, want een 10-jarige is hard op weg om het volgende topmodel te worden.

De 10-jarige Thylane Lena-Rose Blondeau wordt door verschillende namen uit de modewereld omschreven als het volgende topmodel. Het uiterlijk van deze jongedame, die oorspronkelijk afkomstig is uit de Ivoorkust, doet dan ook een beetje denken aan dat van Brigitte Bardot.Ondanks haar piepjonge leeftijd heeft Blondeau al aardig wat fotoshoots, waaronder een cover van Vogue Enfants, op haar naam staan. Hoewel het meisje er op veel foto’s ontzettend schattig uitziet, zijn er ook een aantal ietwat verontrustende editorials waarop ze te zien is met make-up, jurken, hakken en sieraden die niet passen bij een 10-jarige.


Thylane Lena-Rose Blondeau is absoluut een plaatje en ik denk dan ook dat ze een mooie modellencarrière in het vooruitzicht heeft. Toch hoop ik alleen dat ze eerst nog minimaal 6 jaar kind mag zijn voordat we haar in campagnes van grote modehuizen mogen bewonderen.

Add Your Comment