Yves Saint Laurent Tom Ford
Tom Ford heeft een enorme hekel aan Yves Saint Laurent. De overleden modeontwerper maakte het leven van Ford namelijk tot een hel.

Tom Ford vertelt in een interview met advocte.com dat zijn werk als ontwerper bij Yves Saint Laurent ontzettend vervelende periode voor hem was. Ford die werd aangesteld als creatief directeur wist van het ingedutte label weer een toonaangevend modehuis te maken. Ook ontving hij in die periode meerdere awards voor zijn werk.

De ontwerper vertelt tijdens het interview: ”Yves en zijn partner, Pierre Bergé, waren zo moeilijk en gemeen dat ze mijn leven tot een hel maakten. Ik heb er nooit over gepraat, maar het was een verschrikkelijke periode. Ik heb brieven van Yves die zo gemeen zijn dat je haast niet kan geloven dat zoiets mogelijk is. Ik denk niet dat hij onder invloed was van drugs toen hij ze schreef. Ik denk dat hij jaloers was op mijn succes. Yves en ik waren eerst vrienden, maar toen ik het modehuis overnam en succes kreeg, werd hij ontzettend jaloers en gemeen.”

Add Your Comment