Voor kerst 2010 komt Yves Saint Laurent met de make-up collectie Metallic Colorame. Deze collectie bestaat uit metallic kleuren die de feestdagen nog net iets feestelijker maken.

De Yves Saint Laurent make-up voor kerst 2010 is een levendig en sensueel kleurenspektakel. Zo worden donkerrode en paarse tinten gecombineerd met metallic nuances en glanzend goud. De goudkleurige tint is bijvoorbeeld verwekt in de must have van de collectie de Metallic Colorama. Dit is een highligther die je kunt gebruiken voor je gezicht en decolleté.


De ogen geef je tijdens de kerstdagen een extra feestelijk tintje met de Ombres Duolumieres. Dit palet bevat een zilvergrijze en een paarsgoudkleurige oogschaduw. Daarnaast bestaat de kerscollectie ook uit een limited edition van de Touche d’Or. Met deze goudkleurige highlighter kun je delen van je gezicht laten glanzen.


Natuurlijk heeft Yves Saint Laurent tijdens het ontwikkelen van de make-up voor kerst 2010 ook aan de lippen en nagels gedacht. De collectie bevat namelijk 2 lippenstiften in een zachtroze en goudkleurige tint en 3 glosses in de kleuren goud, brons en beige. Tot slot zijn er nog 3 verschillende potjes nagellak met daarin metallic zilver, brons of goud.

Het mooiste product uit de Yves Saint Laurent kerstcollectie vind ik de feestelijk gekleurde tinten nagellak. Maar ook de zachtroze lippenstift heeft iets verleidelijks. Van de Ombres Duolumieres ben ik iets minder onder de indruk. De paarse oogschaduw met een wolkje goud vind ik iets te heftig.

Add Your Comment