Oui, oui, Yves Saint Laurent heeft een nieuwe make-up collectie geïnspireerd op de Franse stad Parijs. De naam is dan ook Paris Passion en bevat de kleuren van Parijs in bloei. Met de make-up die prachtige pastelkleuren bevat, creër je een mooie frisse look.

Yves Saint Laurent heeft bij de Paris Passion collectie niet alleen aandacht besteed aan de make-up zelf, maar heeft van de presentatie ook weer een plaatje gemaakt. De make-up verpakkingen glinsteren je tegemoet en hebben een echt glamour gehalte. De frisse en lieflijke pasteltinten zorgen voor opvallende ogen en ontdeugende lippen.

Een absolute must-have uit de collectie is de Y-mail palette. Deze bevat een perzikkleurige blush en highlighter, verkrijgbaar in een lichte en donkere variant. De doosjes zijn goudkleurig en lijken net envelopjes. Op de doosjes staat het postadres van Yves Saint Laurent, wat een persoonlijke touch geeft. Ook sluiten ze hierdoor aan bij de accessoire collectie van het modehuis, die dezelfde opdruk bevat.

Yves Saint Laurent kan natuurlijk geen nieuwe make-up collectie op de markt brengen zonder nieuwe oogschaduw. Daarom komen ze met twee verschillende versies die bestaan uit een twee en vijf kleurig palet, in de kleuren, blauw, paars, roze en goudbruin.

Verder vind je in de make-up collectie nieuwe lipstick Gloss Volupté, in vier limited edition kleuren.  En voor de liefhebbers van lipgloss, zijn er de Golden Gloss in twee roze tinten, met een gouden glans.

De nageltjes willen natuurlijk ook wat en die heeft Yves Saint Laurent dan ook graag voorzien van een nieuw kleurtje. De nieuwe nagellak Mauve Popeline heeft een schattige lila tint, die uitstekend aansluit bij de gehele make-up collectie.

De Yves Saint Laurent make-up collectie Paris Passion is nu verkrijgbaar in de winkels.

Add Your Comment