Voor de lente 2011 komt Yves Saint Laurent met een make-up collectie. In deze collectie staan vrolijke, roze kleuren centraal, maar er is voldoende afwisseling door de blauwe en donkerdere accenten.

Bohemian Chic is de naam van de Yves Saint Laurent make-up collectie voor lente 2011. De lipproducten uit deze lente collectie springen er uit door de mooie roze kleuren, maar ook de oogmake-up heeft bijzondere kleuren. Vooral het oogschaduwdoosje Ombres lumières met dezelfde naam als de collectie, Bohemian Chic, laat je ogen spreken.


De Yves Saint Laurent make-up lente 2011 bevat 4 kleuren lipgloss die de naam Golden Gloss dragen. Het zijn allemaal roze kleuren, met een mooie glinstering. De kleuren variëren van zalmroze tot donkerroze.


Acht verschillende kleuren Rouge Pur Couture lippenstiften zijn te vinden in de lentecollectie van Yves Saint Laurent. Bij de eerste 4 springt de roze lippenstift er echt uit, omdat deze kleur erg opvallend is naast de neutrale kleuren bruin.


Deze 4 kleuren van de Rouge Pur Couture lippenstiften zijn wat gewaagder dan de vorige kleuren. De opvallende lichtroze lippenstift en de oranje rode kleur maken de lipproducten helemaal af.


Ook deze lente heeft Yves Saint Laurent prachtige oogmake-up in de collectie. De Ombres lumières is er in de kleurencombinatie Bohemian Chic. In dit oogschaduwdoosje vind je zowel lichtroze en groene kleuren als donkerdere bruine en blauwe kleuren. Voor ieder wat wils, want ook een oogschaduwdoosje met een enkele kleur zit in de lentecollectie. Zo is er de Topaz Blue en de Gold Leaf. Om je oogmake-up helemaal af te maken is er de Mascara Singulier in de kleur Deep Plum.


Deze Palette Pink Celebration is er in twee verschillende kleuren. De highlighter zorgt voor een mooie huid, die je zowel op je gezicht, ogen, nek en schouders kunt aanbrengen. De highlighter is er in het lichtroze en een perzikkleur.


De lente collectie 2011 van Yves Saint Laurent bevat ook een blush, die verkrijgbaar is in 5 verschillende kleuren. Deze crème blush is er in Velvety Peach, Powdery Rose, Temptation Fuchsia, Silky Praline en Passion Red.


Tot slot ook nog mooie lentekleuren voor op je nagels. De 2 Manucure Couture uit de Yves Saint Laurent lente collectie zijn een mat blauwe kleur en een bruine lak.

Add Your Comment