musthaves voor de man
Voor de meeste mannen is een kledingkast met goede basisstukken essentieel. Kleding van eersteklas kwaliteit die lang meegaat is belangrijker dan iedere maand wat nieuws. Wat zijn toffe mannenkledingstukken voor de zomer van 2015 waarin je jouw individuele stijl goed tot zijn recht kunt laten komen? Een aantal tips voor de man die houdt van een combinatie van nonchalant en comfortabel.

Favoriete herenmode deze zomer

De nieuwe modekleuren voor de man bestaan uit wit, lichtgrijs, zwart en blauw. Die combineren prachtig met de lichtbruine tinten die je veel ziet in de herenmode. Helemaal van nu is natuurlijk de jeanslook: je bent niet alleen helemaal hip met een spijkerbroek en spijkershirt, maar je vindt zelfs colberts, T-shirts en shirts in een prachtige blauwe denimkleur met washed effect.

Voor wie de sportwereld een warm hart toedraagt: sportieve fashion past helemaal in het modebeeld van het nieuwe seizoen. De sweatbroek en de bermuda horen bij deze trend. Het klassieke blauw met witte streepje voor shirts vind je in allerlei varianten terug en combineert goed met (capuchon)vesten, sportieve jacks en sneakers.

Vijf onmisbare items voor de zomer

Wil je je garderobe een zomer-oppepper geven, maak dan gebruik van het volgende lijstje en shop je favorieten bij Berden. Dan weet je zeker dat jouw kledingkast zomerproof is:

  1. T-shirts in lichte lentekleuren: grijze, lichtbruine kleuren en jeanskleuren zijn helemaal trendy. Wil je meer dan een shirt, neem dan een blauwe polo met witte accenten, dit zorgt voor een frisse look.
  2. Spijkerbroek: Waar zou een man zijn zonder zijn jeans? Kies voor de lente een comfortabele vintage jeansbroek met phone pocket. Ook met grijze denim doe je helemaal mee.
  3. Katoenen overhemd: ga je voor betrouwbaar en stoer, neem dan een ruit. Wil je iets origineels, kies dan een fashionable print, zoals paisley. De effen blauwe tinten die je veel ziet zorgen voor een verfrissend effect.
  4. Jack: kies een denim jack of een katoenen fieldjack. Een wat langer vallende regenmantel is ook mooi en praktisch.
  5. Trui met V-hals: altijd een populaire klassieker. Wil je een sportieve trui, ga dan voor een speelse hoodie of een heerlijk zacht vest met capuchon.