Over een kleine twee weken staat de Kerstman met zijn rendieren en een arrenslee vol cadeautjes alweer op de stoep. Daarom selecteerde ik 10 top kerstcadeaus.

De feestdagen komen er weer aan en dat houdt in dat het onder de kerstboom binnenkort vol ligt met kerstcadeaus. Heb je nog geen idee wat je dit jaar aan de Kerstman moet vragen? Bekijk dan voordat je jouw verlanglijstje gaat maken de onderstaande 10 top kerstcadeaus. Want ik ben ervan overtuigd dat bijna elke vrouw wel 1 van deze kerstcadeaus onder haar boom wil vinden.

Louis Vuitton tas
Een Louis Vuitton tas is één van de meest gewilde tassen. De Louis Vuitton Cuir Cinéma tas is afgeleid van de iconische Speedy en de ouderwetse dokterstas. Deze combinatie zorgde voor een elegante tijdloze tas.

Dior Spa
Na alle hectiek van de decembermaand is het heerlijk om tijdens een beautydag even tot jezelf te komen. In Parijs zit een heuse Dior Spa waar je heerlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen, die uiteraard worden uitgevoerd met Dior producten, kunt ondergaan.
dior spa

Armani telefoon
Modehuizen en telefoonmerken werken steeds vaker samen. Zo ook Armani en Samsung met als resultaat de stijlvolle i9010 touchscreen telefoon.

Burberry Sjaal
Tijdens de koude wintermaanden houdt een sjaal je lekker warm. Deze cashmere Burberry sjaal met zwart-witte ruit is niet alleen warm, maar ook heel stijlvol.

Chanel make-up
Speciaal voor de feestdagen komen veel beautymerken met kerstcollecties. De Chanel make-up voor kerst 2010 bestaat uit mooie oogschaduw, poeder, nagellak, lippenstiften en glosses in de kleuren fuchsia, bruin en rood.

Jimmy Choo schoenen

Als je van schoenen houdt, dan mag een paar Jimmy Choo’s zeker niet in je verzameling ontbreken. Deze Jimmy Choo stiletto’s zijn gemaakt van zwart leer en versierd met kristallen en staan geweldig onder een little black dress.

MSI X360 laptop
Laptops worden alsmaar chiquer. De MSI X360 laptop is daar een goed voorbeeld van. Deze lichte nootbook heeft aan de buitenkant een zwartkleurig bijenkorf patroon en een chroomrand, die zorgen voor een luxe uitstraling.
MSI X360 plus draagtas Review MSI X360 laptop

Tiffany sieraden
Diamonds are a girl’s best friend, dat staat als een paal bovenwater. Deze Tiffany ketting met Victoria hanger is daar absoluut een goed voorbeeld van.

Dior parfum
Een flesje parfum is misschien niet het origineelste kerstcadeau, maar valt over het algemeen wel goed in de smaak. Zeker als het van een luxe merk zoals Dior is. Dior lanceerde zijn eerste geur genaamd Miss Dior in 1947. Dit parfum is vandaag de dag nog steeds te koop.

Weekend Parijs
Een weekendje weg is altijd leuk, maar een weekendje Parijs is geweldig. Samen wandelen over de Champs-Élysées, genieten van het uitzicht vanaf de Eiffeltoren, winkelen bij Printemps en Macarons eten bij Ladurée.