Als er één kledingstuk is dat niet mag ontbreken in je koffer als je op vakantie gaat, dan is het wel de bikini. Hoe veel kleding je ook meeneemt, je bikini zul je ongetwijfeld het vaakst dragen. Daarom heb ik 4 bikini’s voor deze zomer voor je uitgezocht.

Carine Gilson


Een zwarte bikini is bijna als een Little Black Dress, absoluut onmisbaar in je kast. Deze bikini van Carine Gilson is zwart met ruches en heeft mooie brede banden zodat je grote strikken kunt maken. De bikinitop heeft een haltermodel.

Clube Bossa


Deze prachtige crèmekleurige bikini van Clube Rossa is net even anders. De gedrapeerde top heeft aan één schouder twee banden. Het broekje heeft een omslag die aan de zijkant elegant naar beneden hangt.

Missoni


Deze bandeau bikini is van Missoni en heeft dan ook de bekende Missoni print waarin beige bij deze bikini de hoofdtoon is. De top is aan beiden kanten draagbaar, de bikini is namelijk gehaakt. Je krijgt er ook een bijpassend opbergzakje bij.

La Perla


La Perla staat bekend om de mooie lingerie, maar deze oranje met paarse bikini is ook prachtig. De opvallende bikini heeft voorgevormde cups en is versierd met een paars gevlochten bandje onder de cups. In het strikje van het broekje komt het paars ook weer terug.