De koude winter staat voor de deur. Daarom vind je hier 9 paar handschoenen die je aankomend seizoen warm houden.

Tijdens de winterperiode zijn er heel wat accessoires om ons warm te houden. Naast sjaals en mutsen duiken ook handschoenen veelvuldig in het straatbeeld op. Ben je nog op zoek naar een leuk setje voor aankomende winter? Hieronder vind je 9 paar handschoenen.

Lang


Lange handschoenen zijn deze winter een echte trend. Daarnaast houden ze niet alleen je handen, maar ook een deel van je armen warm. Leuk aan deze handschoenen is dat je zelf kun kiezen of je ze over of onder je kleren draagt. Bovenstaande handschoenen zijn van Burberry, McQ by Alexander McQueen en de zwarte met het gouden detail aan de binnenkant van de hand zijn te koop bij Stella McCartney.

Leer


Net zoals elk jaar zien we ook deze winter leren handschoenen. Een leuke variant op de standaard zwarte handschoenen zijn de licht okergele van 3.1 Phillip Lim, vooral het kettinkje op de pols is een mooi detail. De handschoenen met strik zijn van French Connection. De Just Cavalli handschoenen vallen vooral op door de studs en franjes.

Bont


Een andere manier om deze winter warme handen te hebben is door te kiezen voor handschoenen gevoerd met bont. De oudroze en de rode exemplaren zijn beide van Miu Miu, de bruine handschoenen zijn te koop bij UGG.

 

Add Your Comment