Alexander McQueen schoenen
Tijdens de modeshow van Alexander McQueen keek ik met enige verbazing naar de schoenen. Maar de superhoge alienachtige schoenen schijnen toch zeer gewild te zijn.

Nadat Alexander McQueen zijn zomer 2010 collectie showde staat de telefoon op het hoofdkantoor van de ontwerper roodgloeiend. Vrouwen belde massaal met de vraag wanneer zij de alian schoenen konden kopen. Overigens wilde niet alle bellers het schoeisel gebruiken waarvoor schoenen in de eerste instantie bedoelt zijn. Nee, sommige mensen wilde ze hebben als kunstwerk. Iets wat mijzelf ook stukken verstandiger lijkt, want ik denk niet dat de schoenen een pretje voor je voeten zijn.

Toch is er al één waaghals gesignaleerd op de opzienbarende Alexander McQueen schoenen. Zo werd Lady Gaga als eerste gezien met deze alien schoenen. Hoewel de schoenen eigenlijk bedoeld waren als Avant Gardisch kunststatement, kunnen binnenkort misschien nog meer vrouwen hun voeten hullen in deze monsters. Want de schoenen worden hoogstwaarschijnlijk geveild.

Add Your Comment