Het zou zo maar eens kunnen dat Allegra Versace binnenkort aan het hoofd van Versace staat. Allegra Versace is namelijk begonnen met ontwerpen voor Versace.

Volgens de Italiaanse krant La Repubblica ontwerpt Allegra Versace mee aan de nieuwe Versace collecties. Wat eigenlijk niet heel vreemd is, want de 24-jarige dochter van Donatella Versace bezit 50 procent van de aandelen van het modehuis. Donatella, die de scepter bij Versace zwaait, kreeg na het overlijden van Gianni Versace 20 procent van de aandelen en broer Santo de overige 30.

Geen media-aandacht

Toch is het opvallend dat Allegra Versace heeft besloten om haar steentje bij te dragen aan het familiebedrijf. Allegra wilde altijd zo ver mogelijk buiten de media-aandacht leven. Ook leed ze aan anorexia waardoor ze niet herkend wilde worden.

Aan haar anonimiteit lijkt nu wel een einde te komen. Want zodra Allegra Versace eerste collectie voor Versace op de catwalk verschijnt, is het vrijwel zeker dat alle spotlights op haar gericht zullen zijn. Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar haar ontwerpen.

Add Your Comment