Zondagmiddag was de catwalk van de Amsterdam Fashion Week voor de modellen van de herfst/winter 2010/2011 collectie van Replay.

De Replay collectie voor zowel mannen als vrouwen zag er erg folkloristisch uit. Veel kleurrijke en comfortabele kleding. Met een typische grungy stijl. En met liefde voor details en een voorkeur voor het mixen & matchen. Denim, voornamelijk donker met nieuwe innovatieve wassingen.

De mannen droegen shirts en chino broeken met verschillende structuur en natuurlijk veel denim. Er kwamen warme vesten en grove dikke truien met gekke drukke prints en ruitjes voorbij. De spijkerbroeken hadden allerlei bijzondere details als kleurrijke plaatjes, studs en kettingen. Lekker speels en met een knipoog. Vandaar dat er misschien ook veel kids aanwezig waren waardoor de fashion week een meer familiaire sfeer kreeg.

Voor de vrouwen waren er doorschijnende tuniekjes met bloemenprint en stoere leren jacks. Ook droegen de dames voornamelijk donkere jeans. Later waren er ook veel zwarte outfits met leren details en studs in goud en zilver te zien. De jassen waren lekker klein en strak en soms bedrukt met winterse bloemrijke patronen. Dit seizoen is ook bij Replay vrouwelijkheid belangrijk, met veel rokken en opvallende jurken met volume en van bijzonder materiaal. Geschikte feestjurkjes in grijs en zwart met zilveren en goude studs.

De collectie voor mannen en vrouwen vertoont een aanmerkelijke overeenkomst met elkaar. Met Replay in je kast kun je dus mixen en matchen. En dat alles niet alleen met de stukken uit je eigen kast, maar zeker ook met de items van je Lief!