De collectie van Anna Dello Russo voor H&M ligt op 4 oktober in de winkel. Om de boel alvast een beetje te promoten nam Anna Dello Russo een ietwat aparte H&M videoclip op.

Voor haar H&M collectie heeft Anna Dello Russo een videoclip gemaakt van het nummer Fashion Shower, dat zij begin dit jaar opnam met DJ Emilliano Peper. Voor de clip hees het mode-icoon zich in een kort, zwart lakjurk met bijpassende laarzen en terwijl Anna allerlei modelessen te gehore brengt komen haar H&M accessoires voorbij.

Hoewel ik op basis van de eerste beelden niet erg onder de indruk was van de Anna Dello Russo H&M collectie, vind ik de videoclip wel erg grappig. Ik ben het trouwens ook roerend eens met 1 van Anna’s lessen. Zo klinkt draag een outfit nooit meer dan 1 keer mij als muziek in de oren, maar helaas is mijn garderobe niet zo groot als die van mevrouw Dello Russo!

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=zXRmWzi2ne4[/pro-player]

Add Your Comment