De Arnhem Fashion Week is nog maar net van start gegaan en nu alweer afgelast! Althans dit meldt de krant De Gelderlander.

De Arnhem Fashion Week in Villa Sonsbeek stond officieel gepland van 2 tot en met 8 april, maar het gerucht gaat dat de modeweek al na 4 dagen is afgelast. Volgens De Gelderlander zijn er diverse designers afgehaakt en is de catwalk al afgebroken. De modeontwerpers zouden onder meer hun koffers hebben gepakt omdat de organisatie verre van professioneel zou zijn.

Wellens of nietes

Sigert Sevinga, de bedrijfsleider van Villa Sonsbeek, bevestigd dat de Arnhem Fashion Week is afgelast. “Er komen nog wat modegetinte borrels. Maar de shows zijn voorbij,” liet Sevinga weten. De initiatiefnemer van de modeweek, Christian Houkes, beweert echter dat dit niet klopt. “Het is niet zo dat het afgeblazen is, de shows zijn voorbij, maar in de rest van de dagen blijven we creatief met mode bezig. De Gelderlander is gewoon een azijnkrant,” aldus Houkes.

Verder liet Houkes weten dat er volgend jaar gewoon weer een Arnhem Fashion Week komt en dat hij door meerdere steden gevraagd is om een modeweek te organiseren. Wat mij overigens geen slimme keuze lijkt! Want heeft ons kikkerlandje al niet zijn handen vol aan de Amsterdam Fashion Week?

Add Your Comment