buzz-aldrin-louis-vuitton

Een ticket voor een echte reis naar de maan zit er zelfs voor de makers van de beste koffers nog niet in. Maar modehuis Louis Vuitton heeft wel de legendarische astronaut Buzz Aldrin benaderd voor een fotoshoot. Opvallend, want deze ruimtevaarder is niet meer de jongste.

Maar, al eerder zagen we de 64 jarige Keith Richards in een advertentie van Louis Vuitton. Spelend op zijn gitaar met op de achtergrond zwarte sjaaltjes over lampen gedrapeerd en op het bed een grote Louis Vuitton koffer. En vorige jaar waren Michael Gorbatsjov, Catherine Deneuve al te zien in een campagne voor de tassencollectie. Lang leve de oudere garde!

Volgens bronnen zou de ruimtevaarder de opdracht hebben aangenomen en volgende week al richting woestijn gaan. Een goede locatie om een maandlandschap na te bootsen. Daar zal hij door de legendarische Annie Leibovitz worden gefotografeerd. Een absolute garantie voor een bijzonder plaatje.

Ook collega’s from space Jim Lovell en Sally Ride zouden een rol spelen in de advertentiecampagne. Vooralsnog weigert astronaut Buzz op details in te gaan. Maar wij zien de prachtige beelden al voor ons, met al die mooie Louis Vuitton’s zwevend in de ruimte.

Add Your Comment