Onlangs presenteerde Versace zijn nieuwe Atelier Versace collectie voor zomer 2010. Sommige jurken uit de collectie zijn verbluffend mooi, terwijl andere een tikkeltje over de top zijn.

Atelier Versace is de couture lijn van Versace. De jurken zijn dan ook heel geliefd bij celebrities als zij over de rode loper moeten paraderen. Ook dit seizoen kunnen de celebs hun hart weer ophalen, wat de Atelier Versace collectie is geweldig.

De Atelier Versace zomer 2010 collectie bestaat uit verleidelijke avondjurken met jaren 80 invloeden. De creaties zijn voornamelijk gemaakt van zijde en satijn en versierd met Swarovski kristallen, ritsen en leer accenten.

Sommige jurken uit de collectie zijn echt prachtig, zoals de champagnekleurige asymmetrische avondjurk en de witte zijde jurk met daaraan een goudzilveren ketting. Andere creaties zijn naar mijn idee weer iets te veel van het goede. Deze jurken hebben namelijk heel veel volume, holografische details of zijn erg bloot. Maar ik durf te weden dat iemand zoals Lady Gaga deze opvallende modellen maar al te graag om haar ranke lijfje wikkelt.

Add Your Comment