Omdat het mogen Vaderdag is heb ik een aantal bekende vaders en hun kledingstijl op een rijtje gezet. Er zijn natuurlijk heel wat celebrity vaders die maar ik heb de leukste er voor je uitgevist.

Je vindt hieronder 5 bekende vaders en hun kledingstijl. De pappa’s die je voorbij ziet komen zijn onder andere de voetballer David Beckham, de hippe Johnny Depp en Brad Pitt. Deze mannen hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal een gezinnetje hebben, maar wat hun stijl betreft zijn ze echt totaal anders.

Brad Pitt


Toen Brad Pitt Jennifer Aniston verliet voor Angelina Jolie was hij gelijk vader van een hele hoop kids. Op het moment zijn ze samen ouders van 6 kinderen, 3 geadopteerd en 3 natuurlijke. Hun namen zijn Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne Marcheline en Knox Léon. Deze acteur kleed zich als een nette papa. Je ziet hem namelijk het vaakst in een netjes simpel pak met een overhemd eronder. Kortom, geen superhippe kledingstijl voor meneer Pitt. Wat ik overigens niet erg vind, want nonchalante eenvoud kan hij goed hebben.

David Beckham


David Beckham is getrouwd met Victoria Beckham en vader van 3 jongens Brooklyn, Romeo, Cruz en een meisje Harper Seven. Deze sexy voetballer heeft zijn eigen parfum en is het gezicht van een ondergoedlijn bij de H&M. Daarnaast lijkt hij zijn vrouw achteraan te gaan, want hij heeft kleding voor Adidas mogen ontwerpen. Alleen heeft dit waarschijnlijk meer te maken met zijn bekende kop dan dat hij goed kan ontwerpen. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik vind dat David Backham zich erg goed kleed. Het is een combinatie van stoer, sexy, origineel en heel mannelijk.

Tom Cruise


Een acteur en producer die al een tijdje mee gaat is Tom Cruise. Hij had heel lang een relatie met Nicole Kidman, met wie hij 2 kinderen adopteerde genaamd Isabella en Connor. Nu is hij gelukkig getrouwd met een andere vrouw, namelijk Katie Holmes. Met haar heeft hij een dochtertje, Suri. Tom ziet er altijd netjes en degelijk uit. Niks spannends aan, maar ook niets verkeerds, het is gewoon niet erg bijzonder.

Johnny Depp


Johnny Depp heeft een relatie met Vanessa Paradis en is vader van een meisje Lily-Rose Melody en een jongen Jack John Christopher. Onlangs werd hij tot het stijlicoon van 2012 uitgeroepen door de Amerikaanse Council of Fashion Designers. Ik houd van zijn kledingstijl, heel eigen, apart en op zijn tijd misschien een klein beetje sjofel. Kenmerkend aan de outfits van Johnny zijn natuurlijk zijn eeuwige ronde brilletje en de hoeden die hij vaak op heeft.

Jay-Z


Shawn Corey Carter oftewel Jay-Z heeft onlangs een dochtertje gekregen met Beyonce, de naam van dit meisje is Blue Ivy. Ik dacht dit zijn eerste kindje was, maar hij heeft nog een geheim kind waar de naam niet van bekend is. Dat over zijn rol als vader, maar wat valt er te zeggen over zijn kleding? De stijl van Jay-Z is die van een echte rapper. Baseball caps, oversized T- shirts en baggy broeken is wat zijn kledingstijl kenmerken. Niet echt mijn smaak, maar het past wel goed bij zijn muziek.

Foto’s via IDMB, Douglas Kirkland, Tomcruise en Twitter

Add Your Comment