Bewuzt betaal alleen voor zorg bij jou past
Over een paar weken staat het einde van het jaar alweer voor de deur. Dat houdt in dat het tijd is om op zoek te gaan naar een nieuwe zorgverzekering. Zelf vind ik het altijd heel zonde om te betalen voor zorg die ik niet gebruik, maar Bij Bewuzt betaal je alleen voor de zorg die bij jou past.

Bij veel zorgverzekeringen ben je standaard verzekerd van zorg die je niet gebruikt en toch moet betalen. Bij Bewuzt kies je helemaal zelf waarvoor je betaalt. Door onnodige dingen achterwege te laten begint de basisverzekering al vanaf 68,50 euro. Daarnaast kies je zelf waarvoor je je aanvullend wilt verzekeren. Ook zijn de aanvullende opties, zoals buitenland, fysio en tandarts, voordelig en als je er meerdere afsluit krijg je stapelkorting.

Korting op je zorgverzekering

Daarnaast is Bewuzt de eerste zorgverzekeraar met een No-claimkorting. Als je een jaar geen gebruik maakt van je aanvullende opties, krijg je het volgende jaar No-claimkorting op de premie van deze opties. Elk jaar dat je geen aanvullende zorg gebruikt, loopt deze korting op tot maar liefst 40 procent na 4 jaar.

Bij Bewuzt kies je dan ook echt voor zorg die bij jou past en bepaal je zelf waarvoor je betaalt. Klik hier om jouw voordeel te berekenen.

Add Your Comment