Vorig jaar kondigde ik al aan dat Blake Lively binnenkort te zien zou zijn in een Chanel campagne. Inmiddels zijn de eerste beelden van de campagne uitgebracht.

Met smart heb ik zitten wachten op de foto’s van Blake Lively die schittert in de Chanel campagne. Helaas waren mijn verachtingen iets te hoog gespannen, want de eerste beelden van de blonde actrice voor Chanel Mademoiselle vallen mij een beetje tegen. Natuurlijk heeft Blake een mooie uitstraling en hangt er een perfecte tas aan haar arm, maar toch vind ik het eindresultaat aan de sombere kant.

Dit is overigens niet het eerste mode-uitstapje van Blake Lively wat mij teleurstelt.  Vorige maand werden de Christian Louboutin schoenen die speciaal voor de actrice ontworpen zijn onthult en ook over die uitkomst was ik niet al te enthousiast.  Maar wie weet worden de overige foto’s van de nieuwe Chanel campagne wel om je vingers bij af te likken. Want dit is pas het eerste beeld van de campagne en Blake Lively is nu eenmaal wel een prachtvrouw.

Add Your Comment