Bont modetrend winter 2013 2014
Mocht het dit seizoen erg koud worden, dan kunnen we er in ieder geval warmpjes bij lopen. Want bont is één van de modetrends voor winter 2013-2014.

Tijdens de grote modeweken was het een komen en gaan van bont. Heel wat designers stuurden dan ook modellen gehuld in enorme bont gewaden het plankier op. Fendi, Marc Jacobs, Chloé, Prada, Gucci, Lanvin, Marni, Carolina Herrera en een hele rits andere modehuizen verwerkten deze modetrend voor winter 2013-2014 in hun collectie.

Hoe draag je deze modetrend?

De beste manier om deze trend te dragen is door te kiezen voor een bontjas. Misschien krijg je hier direct de kriebels van, maar vergeet niet dat er een heleboel nep vachtjes zijn. Het model kan variëren van een chic kort jasje tot een oversized exemplaar en qua kleur van zachtroze en sneeuwwit tot kallende tinten.

Naast jassen wordt de bont modetrend voor winter 2013-2014 ook verwerkt in jurken en rokjes. Mocht je dit niet zien zitten, dan kun je kiezen voor accessoires met bont. Want aaibare tassen, bontsjaals, pluizige mutsen en heerlijk warme laarzen zijn ook volop aanwezig.

Foto’s via Style