britney-spears-dsquared

Dean & Dan ofwel de heren van Dsquared mogen zich de nieuwe ontwerpers van niemand minder dan Britney Spears noemen. La Spears draagt tijdens haar Circus Tour hun uitdagende en soms zelfs een beetje sinistere outfits. Een traktatie voor je ogen want het hele circus komt er aan te pas.

De twee designers hebben aan elk detail aandacht besteed voor de collectie van deze popster. Als inspiratiebron gebruikten de twee modegoeroes natuurlijk het circus, maar dan wel op hun eigen bijzondere manier. Niks geen circustenten, maar zo is er bijvoorbeeld een korset met Swarovski kristallen en gebruiken ze struisvogelveren. Dsquared zegt enorme fan te zijn van Brit en zijn natuurlijk dolblij met de samenwerking.

Leuk detail is dat Spears tijdens de openingsact van de Circus Tour een top van onze eigen Marlies Dekkers droeg. Voor Marlies en haar team was dit een grote verassing. De stylist van de popster had een tijdje terug contact gehad met de lingerieontwerpster en iets uit de collectie uitgezocht. Dekkers was er niet zeker van of haar ontwerp ook daadwerkelijk om het lijfje van Brit werd gedrapeerd. Des te groter was de verassing voor haar dan ook toen Spears de sexy top droeg.

De tour startte 3 maart in New Orleans en zou de grote comback van Britney moeten betekenen. De zangeres heeft na haar ietwat mislukte optreden tijdens de MTV video music award in 2007 nog wat in te halen. Aan de pakjes zal het hoogstwaarschijnlijk ook dit keer weer niet liggen. Volgens sommigen was de show spectaculair, maar was het jammer dat ze het hele optreden door heeft geplaybackt. Anyway, Britney danste en entertainde anderhalf uur lang en de fans kregen dit keer waar voor hun circuskaartje.

Add Your Comment