Het Italiaanse juwelenmerk Bulgari opent binnenkort een hotel in Londen. Het Bulgari hotel is gevestigd in het Knightsbridge gebied tegenover Knightsbridge Green.

Als we de berichten mogen geloven wordt het Bulgari hotel in Londen een plaatje. Ontwerper Antonio Citterio neemt de 85 kamers, waarvan 7 luxe suites, voor zijn rekening en architecten Patricia Viel & Partners de rest van het hotel. Het thema van het interieur wordt zilver, een verwijzing naar Bulgari’s verleden als zilversmid.

Naast een prachtig interieur krijgt het Bulgari hotel ook een grote spa, een fitnessruimte en een binnenzwembad. Daarnaast kunnen gasten dineren in het restaurant, een drankje doen in de bar en bijkomen van een dagje winkelen in de lounge. Verder heeft het hotel een private members club, een ballroom, een business centre en verschillende vergaderruimtes.

Het Bulgari hotel in Londen wordt in de lente van 2012 geopend. Leuk detail is dat het Bulgari hotel het eerste echt modehotel van Londen wordt. Want ondanks dat vele modemerken een uitstapje naar de hotelbranche hebben gemaakt heeft er nog geen één een hotel in Londen geopend.

Add Your Comment