Vandaag de dag maak je écht geen indruk meer wanneer je wappert met je standaard credit card. Nee nee, want zelfs met zo’n plastic kaartje kun je nu stijlvol voor de dag komen. Binnenkort is er namelijk de Cavalli credit card, die zelfs bezitters van de zwarte Amex (so last season!) het nakijken geeft.

Met een beeldig slangenprintje in overlopende kleuren. Zo’n printje waar je ook best een paar high heels van zou willen hebben of een tasje, als je van Cavalli houdt. Anyway, niet alleen kun je hiermee je banksaldo snel naar de favoriete kleur rood helpen, ook zitten er allerlei leuke extra’s aan vast. Extraatjes die schepsels van de planeet mode zeer zeker kunnen waarderen. Zo zijn er in elke Cavalli winkel wereldwijd speciale VIP services, bijzondere uitverkoop privileges en exclusieve uitnodigingen voor modeshows en events. En dit zijn dan, volgens zeggen, nog maar de topjes van de Cavalli ijsberg.

De master designer zegt zich graag onder te dompelen in nieuwe projectjes zoals deze, omdat ze zijn creativiteit stimuleren. Hm,  wellicht ook zijn eigen Cavalli beurs en banksaldo maar dat terzijde.

Op 1 maart gaat deze exclusieve kaart wereldwijd en zal in mooie verpakking bij waardige houders worden bezorgd. Hoezo kredietcrisis? De economie moet blijven draaien, toch? En zelf word ik langzamerhand behoorlijk moe van alle mopperaars die standaard meepraten met de azijnverhalen. Krediet vond ik altijd al een mooi woord. Als niemand euro’s uitgeeft, verdient ook niemand iets. Geld moet vooral blijven rollen. En aangezien dat één van mijn talenten is, neem ik aan dat mister Cavalli himself mijn naam en adres al op de verzendlijst heeft gezet.

Liefs en lyfs, Lyida

Add Your Comment