chanel cruise 2007 2008

Karl Lagerfeld presenteerde zijn Cruise collectie voor Chanel vorige week op het vliegveld van Santa Monica in L.A. Dit was niet de eerste keer dat de designer voor een niet zo voor de hand liggende plek koos. Vorig jaar was Grand Central station in New York het toneel voor de Cruise collectie van Chanel. Na trienen en bussen vond Kaiser Karl dat het tijd werd voor wat anders, namelijk vliegtuigen.

Zo reden er vrijdag twee Chanel jets de loods in Santa Monica binnen. De loods was omgetoverd tot een Luxe aankomsthal compleet met drie cocktailbars en flight bags voor de gasten. Natuurlijk waren de beroemdheden, over het algemeen gekleed in Chanel, massaal aanwezig. Front row zaten Demi Moore, Lindsay Lohan, Diane Kruger en de Olsen-twins.

Nadat de vliegtuigen hun plek naast de catwalk hadden ingenomen begon de show. Raquel Zimmermann paradeerde als eerste over de vliegtuigtrap, gehuld in een Chanel uniform. Vervolgens kwamen de andere modellen één voor één het vliegtuig uit, in schitterende Chanel Cruise creaties.

chanel-cruise-2.jpg

Karl trakteerde het publiek op stoere baseballjacks gecombineerd met skinny jeans en bijpassende cap. Daarnaast was het vertrouwde Chanel tweed jasje ook weer van de partij, ditmaal in legergroen. Veder waren er chique jurken, in zowel zwart als koraalrood, te zien. En een Cruise collectie zou een Cruise collectie niet zijn zonder sexy badkleding. Lagerfeld ging voor zeer verleidelijke zwarte Chanel badpakken.

De show was in één woord geweldig. Misschien wel de meest exclusieve fashion show tot nu toe! Want de geruchten gaan dat de show van volgend jaar nog overweldigender wordt. Karl Lagerfeld zou namelijk al een locatie op het oog voor hebben voor zijn Cruise show van volgend jaar. Lagerfeld zou zijn gezwicht voor Monte Carlo. Na vliegtuigen, treinen en bussen, is het volgende vervoersmiddel van de Kaiser wellicht een jacht.

Add Your Comment