Na Los Angeles, Miami en Venetië presenteerde Karl Lagerfeld ditmaal zijn Chanel cruise collectie voor 2011 in het Franse St. Tropez. En natuurlijk zou Karl, Karl niet zijn als dit niet op een hele speciale manier gebeurde.

De Chanel cruise collectie 2011 werd geshowd in St. Tropez, waar dansende modellen, ronkende motoren en boten de hoofdrol vervulden. Vanaf motorboten die af en aan voeren tussen een jacht en de catwalk showde modellen als Karolina Kurkova, Jacquetta Wheeler en Crystal Renn, over het algemeen blootsvoets, een jonge, speelse en mooie Chanel cruise collectie.

De show opende met Natasha Poly gehuld in een jurk met verschillende pasteltinten gevolgd door kaftans van chiffon, zonnejurkjes, kleurrijke blouses, metallic shorts, hemdjurken, tweed jasjes, denim en badmode. De nieuwe Chanel cruise collectie heeft een echte Riviera uitstraling waarin invloeden van de jaren 60 en 70 zijn verwerkt.

Alsof al de prachtige creaties nog niet genoeg waren, verwende Karl Lagerfeld zijn publiek ook met een spectaculaire afsluiting. Tijdens de finale kwam Karls bodygard met een motor met daarop Georgia May Jagger de catwalk oprijden. Vervolgens werd heel toepasselijk een Rolling Stone soundtrack opgezet en maakte Lagerfeld zijn ererondje.

Na afloop van de show vertelde Karl dat de collectie bedoeld was om het St. Tropeze leven en gevoel uit te beelden. En als je het mijn vraagt is dat met deze zonnige, jeugdige en draagbare Chanel cruise collectie zeker gelukt.

Add Your Comment