Chanel makeup 2009
De najaars 2009 make-up collectie van Chanel is geïnspireerd door de stad Venetië. Peter Philips, creative director van Chanel make-up, koos voor deze stad omdat Coco Chanel een voorliefde koesterde voor het hartstochtelijke Venetië.

In deze nieuwe Chanel make-up collectie staat het kleurrijke Venetië centraal. Het resultaat is een kleurenpalet van zowel zachte als barok tinten. Waternuances, pastels en zilver zorgen voor een doorschijnende en stralende look.

Geheel nieuwe in de make-up collectie van het Franse merk is de Eye Gloss. In het doosje zitten vier kleuren voor op het oog: parel, goud, roodzwart en zwart. De smeltzachte textuur van de Eye Gloss zorgt zowel voor een theatrale als voor een zacht waterglans effect.

Chanel make-up

Chanel komt dit najaar ook met de Irréelle Duo in de tint Acqua Alta. In dit oogschaduwdoosje zitten twee grijstinten. De zachte kleur verlicht de ogen, terwijl de donkere tint zorgt voor een gestructureerde en volumineuze oogopslag. Daarnaast heb je ook de keuze uit een nieuwe variant van de bekende Les 4 Ombres in de uitvoering Murano. Het palet van dit doosje bestaat uit vier oogschaduwbolletjes in de kleuren: Vert-de-gris, Rose, Aqua Pastel en Noir Turquoise.

Ook komt Chanel met maar liefst zes nieuwe nuances van de Rouge Allure lipstick. De roze, beige en paarsachtige tinten zitten verpakt in de typerende glimmende zwartte lipstickhouder. Om de Look helemaal compleet te maken zijn er twee nieuwe tinten nagellak: Intermezzo, een roze ivoorkleurige combinatie, en Gondola, een dieprood met goud effect exemplaar.

Add Your Comment