De keizer van de luxe items Karl Lagerfeld weet ons elk seizoen weer te verrassen met zijn designs. Zijn Chanel tassen voor zomer 2010 zijn dan ook weer om van te watertanden!

Voor de zomer 2010 collectie van Chanel liet Karl Lagerfeld zich inspireren door het boerenleven. De Chanel tassen voor aankomende zomer zijn dan ook geïnspireerd door dit thema. Wat heeft geleidt tot een vrolijke, levendige en kleurrijke tassencollectie.

Voor zomer 2010 verrast Chanel ons met 14 nieuwe tassen. De collectie bestaat voornamelijk uit de klassieke Chanel 2.55 tas die in een nieuw boeren jasje gestoken is. Zo zien we de 2.55 met haakwerk, linten, bloemen en met stro. Daarnaast zijn er ook grijnsblauwe tweed en kleurige gestreepte tassen en een aantal mini flap tasjes van leer en satijn.

Naast de 2.55 tassen bestaat de collectie ook uit gehaakte shopper die versierd is met bloemen van tweed. Ook net even iets anders is de raffia Chanel mand, waaraan leren hangles en een CC bedeel hangt. Ondanks dat dit mandje er leuk uitziet, wordt je waarschijnlijk alleen minder blij als je hoort wat er op het prijskaartje staat. Voor dit raffia Chanel mandje moet je ongeveer 3.500 euro neertellen. Wat als je het mijn vraagt een absoluut absurd bedrag is voor een seizoensgebonden raffia mandje!

Add Your Comment