Naast Louis Vuitton heeft ook Chanel een speciale winkel geopend voor het Cannes Filmfestival. De pop-up winkel staat in het teken van de Paris-Byzance collectie.

Voor het Cannes filmfestival 2011 heeft Chanel een tijdelijke winkel geopend aan Boulevard de la Croisette in Cannes. De pop-up winkel bestrijkt maar liefst 300m2 en ziet eruit als een Byzantijns paleis, dat geïnspireerd is door de Chanel Paris-Byzance zomercollectie.

Zo kun je in de winkel plaats nemen aan de make-upbar met de speciaal ontwikkelde producten van de Lumières Byzantines collectie. Verder is er een nagelstudio en vind je er Erès badpakken versierd met Chanel juwelen en een collectie tassen die voor gelegenheid zijn uitgevoerd in goudtinten en pailletten. Tot slot staan er in de winkel nog jurken die gedragen zijn door celebrities en op de eerste etage is een privésalon met uitzicht op de trappen van het Palais des Festivals.

Pop-up winkel St-Tropez


Na het Cannes Filmfestival verhuist de Chanel pop-up winkel naar Hôtel La Mistralée in St-Tropez. In het hotel kun je terecht voor allerlei Chanel artikelen die je kunt gebruiken op vakantie zoals hoeden, parfums, strandlakens, badjassen, surfplanken en een cricketset.


De Chanel pop-up winkel aan Boulevard de la Croisette nummer 6 in Cannes is geopend tot 22 mei. Hierna opent de tijdelijke winkel van 1 juni tot 2 oktober de deuren in Hôtel La Mistralée in St-Tropez.

Add Your Comment