Als je net als ik dol bent op spannende dingen en een obsessie hebt voor hoge hakken, check dan even de pumps van Charlotte Olympia. Wat een geweldige stiletto’s, ondanks het gevaar dat je op deze torenhoge hakken je enkels verzwikt.

Elke schoen is aan de onderkant afgewerkt met – hoe leuk! – een gouden spinnenweb logootje en wordt in Italië handgemaakt. Charlotte laat zich graag inspireren door de ouderwetse Hollywood glamour. Een onuitputtelijke bron, dus hopelijk spint ze nog heel veel mooie schoenen in haar gouden web. Ik maak er in elk geval graag ruimte voor in mijn inmiddels uitpuilende schoenenkast.

Normaal gesproken is een dierenprintje voor mij al snel te wild en ordi maar deze voetenjuweeltjes kunnen prima in de modejungle. En ook de knalrode versie met plooitjes achter, zijn supersexy blikvangers! Hoe hoger hoe beter, wat mij betreft, maar je wilt natuurlijk niet wankelend als een beschonken spiderwoman voor de dag komen. Dus als je het niet kunt, blijf dan vooral oefenen. Of, blijf er gewoon lekker mee zitten en laat anderen voor je lopen. Dat is ook heel sexy! En veilig…