PepersprayEigenlijk is het verboden, maar toch is het soms fijn om een spuitbusje peperspray bij je te hebben. Niet dat we nou in het meest gewelddadige land wonen, maar ook in Nederland worden er dagelijks vrouwen lastiggevallen of beroofd.

Het bedrijf PepperFace.com beweert dat er elke minuut een vrouw wordt verkracht in Amerika. Om dit en andere ingrijpende incidenten te voorkomen komt het bedrijf met spuitbusjes peperspray op de markt. Op zich is daar niks bijzonders aan, peperspray is peperspray. Het bijzondere aan deze variant is juist het spuitbusje.

PepperFace heeft een tiental spuitbusjes met verschillende designs. Zo bestaan er simpele versies van staal of staal gecombineerd met paars. Wie een stapje verder wilt gaan kiest voor een spuibusje versierd met Swarovski kristallen. Met keuze uit een heleboel verschillende kleuren zoals, rood, roze, zwart, blauw en paars. Daarnaast kan er gekozen worden voor patronen op het spuitbusje. Ook bloemetjes, vlinders en hartjes behoren tot de mogelijkheden.

Wie zelf erg creatief is, kan ook haar eigen spuitbusje ontwerpen. Maar ook aan de dames die van goud houden is gedacht. PepperFace heeft namelijk een gelimiteerde editie, die gemaakt is van 18 karaat goud.

De beste manier om je nieuwe hippe peperspray te dragen is aan een armband of ketting. Beide kunnen in dezelfde kleursamenstelling als het spuitbusje peperspray geleverd worden. 

Hieronder de promofilm van PepperFace.

Add Your Comment