Christian Dior basics

John Galliano staat aan het hoofd van één van de machtigste modehuizen ter wereld, Christian Dior. Gisteravond mocht dan ook deze ster van de Fashion Week zijn collectie showen. John Galliano bracht de Dior lente/zomerlijn 2007 back to basics. 

Met Christina Aguilera uit de luidspiekers showde de modellen de ene na de andere elegante outfit. Minimalisme, puur en schoon omschrijven het beste de collectie van Dior. Het uitgangspunt van ontwerper Galliano voor deze show was dan ook zonder twijfel, less is more.

Mooie pakken in het wit, grijs en groen werden afgewisseld met prachtige lange asymmetrische jurken. De groengouden en zwarte korte jurkjes waren een groot succes, net zoals de strak vallende broeken en chic tops.

De elegante korte jurkjes werden gecombineerd met afschuwelijk lelijke platte schoenen. Ook het hoge hakken werk van de zomercollectie is alles behalve mooi! Of moet ik nog even wennen aan de nieuwe schoentjes van Christian Dior? Daartegenover maakte mijn hart wel een sprongetje bij het zien van de nieuwe tassen van het modehuis.

Heb je aankomende zomer een beeldige jurk nodig voor een speciale avond of een zakelijke afspraak waarvoor alleen het beste pak goed genoeg is, dan slaag je zeker bij Christian Dior.

Add Your Comment