Afgelopen september kondigde ik al aan dat Blake Lively een paar eigen Christian Louboutin schoenen krijgt. Nu zijn de Blake stappers dan ook werkelijk onthuld.

Dat Christian Louboutin een paar schoenen naar je vernoemd is voor veel vrouwen een droom, maar voor Blake Lively de klinkklare waarheid. Hoewel de actrice heel vereerd was toen zij het goede nieuws hoorde, vraag ik me af of ze ook zo blij is met het eindresultaat. Want heel erg mooi is de Blake niet.

Blake zal er overigens niet echt wakker van liggen dat ik de schoen niet mooi vind. Want toen Blake het atelier van Louboutin in Parijs bezocht en de zwarte lakleren sandaal met regenboogkleuren zag staan was ze meteen verkocht. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we de actrice de komende tijd veel gaan zien met haar eigen Louboutins aan haar voeten.

Tijdens haar reisje naar Parijs kom Blake’s geluk overigens niet op. Want naast een ontmoeting met Christian Louboutin werd de blonde actrice ook voorgesteld aan Karl Lagerfeld, die haar vervolgens weer vroeg om het gezicht van de Chanel tassencollectie te worden.